Отзывы выпускников

Мы собрали отзывы с Facebook и Google, чтобы дать вам возможность ознакомиться с мнениями и опытом других людей о курсе по бухгалтерии, чтобы вы могли получить более подробное и разнообразное представление о данном курсе.

Dana Jumir

Sunt foarte mulțumită că am finalizat această școală, în special aș vrea să mulțumesc d. Cristina, care este un specialist de nota 10. Recomand cu încredere.

10.2022

Eugenia Cearic

Sunt o echipa de nota 10 și specialiștii ce ne-au învățat contabilitatea de la 0. Și recomand tuturor care doresc sa deschidă o afacere sau lucrează și au întrebări în contabilitate sa se înscrie la cursuri că răspunsul o să-l afle...

01.2023

Natalia Reniță

Cursul a fost desfășurat on-line, ce a permis evitarea ambuteiajelor de seara în oraș! La fel e un mare plus înregistrarea video în caz de absență la lecție. Şi desigur, experiența practică a d-nei Țepordei e cel mai mare avantaj! Succese și realizări in continuare!

01.2023

Natalia Slanina

Foarte multe am învățat și sunt mulțumită pentru cursul de contabilitate,dar foarte mult contează cine predă lecția, doamna Cristina este o doamnă super, foarte bine lămurește și înțeles. Mulțumesc mult nu regret și recomandat cu încredere.

06.2023

Valeria Ursu

Sunteti foarte bravo. Datorita acestui curs am prins mai multa încredere în mine și am depus CV la o companie sa pot începe lucrul☺️

06.2023

Olga Vartic

Mulțumesc mult echipei START CONTABIL pentru acest curs minunat, îndeosebi dnei Cristina, pentru munca depusă și pentru răbdare, pentru experiența pe care ne-ați împărtășit-o. Recomand cu mare încredere!!!

07.2023

Ion Cristina

Sunt foarte multumita ca am ales acest curs, am obtinut informații valoroase care acum ma ajuta la serviciu. Domna profesoara Tepordei Cristina un mare multumesc.

10.2022

Alex Adam

Recomand aceste cursuri! Nota 10 din 10! Foarte mulțumit am rămas, online comod, lecțiile se inregistreaza. Dar cel mai mult mă bucură suportul după curs, d.Cristina răspunde mereu la neclaritățile pe care le am. Vă voi recomanda cu mare drag la toți!

10.2022

Ilona Rudenco

Кристина Тапордей квалифицированный наставник, имеющий практический опыт. Всегда помогает найти решение.

10.2022

Felicia Stratulat

Pe toată durata cursului am avut doar emoții pozitive. Chiar și dacă apăreau dificultăți, cu răbdarea și profesionalismul Christinei Țipordei am reușit.

01.2023

Alexandra Nirka

Спасибо большое за курс. Очень хорошая преподавательница и вообще хорошая команда,приходят на помощь в любое время суток. Рекомендую 👍👍👍!!!!

01.2023

Olga Arsene

Start Contabil o echipă de nota 10+, care au ca scop implementarea directă a teoriei în practică, adevărați profesioniști, recomand cu toată încredere! Mulțumesc D. Cristina Țapordei pentru, profesionalizm, și dedicație!

01.2023

Diacov Angela

Mă bucur foarte mult că am ales această meserie, care este puțin dificilă pentru mine ca sunt la început dar ma bucur foarte mult ca am fost prezent la aceste ore cu Start Contabil unde am invatat foarte multe de la o doamna atit de înțelegătoare unde este exclus sa nu intelegi,recomand cu mare cu drag tuturor care doresc sa facă un curs de Contabil!!!

01.2023

Zinaida

Mi-a făcut plăcere să fac curs de contabilitate anume la compania dvs, sunteți o companie bravo. Vă mulțumesc mult, mari succese mai departe.

01.2023

Галина

Recomand, lecțiile se predau clar, coerent și cu toate modificările în legislație. Profesoara dă sârguința ca fiecărui să fie clar, răspunde la orice întrebare, chiar și prin exemple reale. Programistul la fel ajuta la rezolvarea problemelor apărute la calculator în timpul cursului. Este o echipă de profesioniști.

04.2023

Elena Muschei

Am avut o experiență frumoasă și am acumulat multe cunoștințe in acest domeniu.Recomand cu cea mai mare încredere o echipă de nota 10.

04.2023

Nina

Sincere mulțumiri echipei Start Contabil, îndeosebi d. Cristina! Am rămas foarte încântată de cursul recent finisat. Cu toate că cursul a fost online, temele predate au fost explicite și pe înțelesul tuturor, chiar dacă am inceput de la zero. Un curs bine bine structurat , bine explicat și ușor de aplicat. Un avantaj sunt lecțiile înregistrate,pe care le poți accesa oricând, echipa mereu receptiva la orice întrebare. Recomand cu cea mai mare încredere acest curs. Echipei Start Contabil îi urez succes in continuare!!!

04.2023

Luminita Mocan

Cursuri minunate. Profesor experimentat care poate si intelege cum sa redea materialul astfel incit sa fie pe intelesul tuturor. Si cel mai important, o atmosfera degajata si prietenoasa, care te face sa te intorci la Start Contabil chiar si dupa finisarea cursurilor. Multumesc pentru cunostintele oferite Dna Cristina.

04.2023

Lilia Costandoi

Recomand cu încredere echipa Start Contabil. Cursuri de contabilitate de înaltă calitate. Fiind specialist din alt domeniu și începător, materialul prezentat a fost foarte util, practic și ușor de asimilat. Profesoara Cristina Țipordei profesionist desăvârșit în domeniul contabilității și pedagog dedicat.

04.2023

Nina Dodica

Super curs. Se merita de studiat, informatie utila si bine explicata, inclusiv practica. D-na Cristina de nota 10+

04.2023

Tatiana Tilea

Este un curs cu informații foarte utile, mulțumiri doamnei profesoare pentru cunoștințele dăruite nouă cu mare înțelepciune și răbdare.

04.2023

ELVIRA Birliga

Multumesc mult echipei START CONTABIL,indeosebi doamnei Cristina,care a dat dovada de profesionalism,o doamna care te motiveaza si te ajuta sa-ti atingi scopurile.Sunt o echipa bravo,recomand cu mare incredere.

04.2023

Аня Аня

Огромная благодарность коллективу START CONTABIL за за очень грамотное и удобно поставленное онлайн обучение! ЕЛЕНА-чудесный преподаватель,уроки проходили легко и понятно в позитивной атмосфере!! Спасибо Вам за внимательность и отзывчивость к каждому в группе!

04.2023

alice maftei

Un curs foarte bun, organizarea de nota 10 , profesoara mereu este atenta si grijulie ca sa înțelegeam fiecare situatia sau studiul de caz . Recomand cu incredere 🙌🙌👏👏👏

04.2023

Valentina Plotnic

Sincere mulțumiri echipei,,Start Contabil " ,o modalitate extraordinară pentru mămicile în concediu pentru a-și realiza studiile în acest domeniu , sunteți foarte bravo. Recomand cu mare încredere!!🤗🤗

05.2023

Diana Pouh

Este un curs, care cuprinde succint si pe intelesul tuturor cele mai importante aspecte ale contabilitatii. Usor de însușit pentru orice incepator. Curs instruit de catre o profesoara receptiva la orice necesitate a elevilor., d-na Cristina Tepordei.

05.2023

книги развивающие

O profesionista cu toată dedicația! Mulțumim dna Cristina pentru efortul și cunoștințele pe care ni l-ați dat noua!!!

06.2023

Madalina Vdovicenco

O experiență foarte frumoasă și interesantă! Mulțumesc doamnei Cristina pentru tot efortul depus și pentru străduința dumneaei, am învățat multe lucruri importante și de folos care mă vor ajuta să cresc profesional! Mulțumesc pentru răbdare, putere și timp! Și nu în ultimul rând, mulțumiri domnului Admin, care, cu ajutorul dumnealui am avut ocazia să facem cunoștință cu programa 1C și să lucrăm în ea! Vă doresc succese mari în continuare!

06.2023

Victoria Bulat

Rar când scriu recenzii, dar când le las atunci înseamnă că realitatea a întrecut așteptările legate de produs/serviciu. Sunt profund recunoscătoare Dnei Cristina pentru un curs atât de bine structurat și explicat, pentru îndrumări, sfaturi și profesionalism. Mulțumesc și să aveți cât mai mulți elevi dornici de cifre in continuare!

06.2023

Natalia Nat

Cursuri minunate. Profesor experimentat care poate si intelege cum sa redea materialul astfel încât să fie pe intelesul tuturor. O atmosfera degajata si prietenoasa. Mulțumesc pentru cunoștințele oferite de doamna Cristina.

06.2023

Ana Dalnicenco

Foarte multumita de aceste cursuri, Doamna Cristina foarte bravo...

06.2023

Oxana Ceban

Mulțumesc echipei Start Contabil pentru cursul de contabilitate, mai ales d-nei Cristina pentru modul de redare a cursului într-un limbaj foarte explicit și pe înțelesul tuturor, mulțumesc pentru răbdarea depusă și dispoziția bună la ore, nici nu s-a simțit cum au trecut 2 luni de curs. Mulțumesc mult.

06.2023

Lilia Budei

Multumesc frumos pentru cursul de contabilitate, pentru munca depusa, pentru rabdare si pentru timpul acordat. A fost un curs interesant si cu multa informatie utila si pe inteles.

06.2023

Elena Bînzari

Mulțumesc D-nei Cristina Tepordei pentru cursul bine gândit, și experiența de a preda materialul pe înțelesul tuturor, mulțumesc pentru răbdarea care ați avut-o cu noi, pentru dispoziția pozitiva la orice lecție. Este un plus mare la acest curs: - îți poți recupera lecțiile din înregistrările video. RECOMAND !!! cu încredere tuturor doritorilor de a participa la cursuri. Succese în continuare echipei Start Contabil.

06.2023

Natalia Garstea

Sunt tare multumita de cursuri. De Dna profesoara Dna Cristina un profesionist de nota 10. Pentru mine am studiat o profesia noua interesanta. Tare mult recomand cursuri la StartContabil. Mult succese colectivului

08.2023

Iulia Babac

Sint mulțumită că am alest Start -Contabil, ne-a dus cursurile o profesoare cu multă răbdare și profesionista,ne-a răspuns la toate întrebările care le-am avut.Doamna profesoare explica intr'o limba intaleapta. Mulțumiri ei.

08.2023

Aurelia Atanasov

Daca speri sa deveii un profesionist in ale contabilitatii, apeleaza la Start Contabil, echipa iti ofera posibilitatea de a-ti transforma viata, de a-ti schimba viziunea despre contabilitate, Programa 1C, calcule, bani. Merita o apreciere inalta. Profesionalismul inalt al profesoarei Tepordei Cristina si al administratorului de retea iti ofera incredere si curaj de a profesa in viitor! Le multumesc si le urez succese in continuare!

08.2023

Caracuian Lilia

Un curs ce merita investitii. Predare de nota 10, esti ajuta si indrumat chear daca incepi de la 0 asa ca sa intelegi si sa te descurci

08.2023

Olga Modvala

Mulțumesc mult echipei START CONTABIL pentru acest curs minunat, îndeosebi dnei Cristina, pentru munca depusă și pentru răbdare, pentru experiența pe care ne-ați împărtășit-o. Recomand cu mare încredere!!!

08.2023

Ludmila Cojocaru

Mă bucur foarte mult că am ales această meserie,a fost dificil de la început dar cu ajutorul Dnei profesoare foarte înțelegătoare am reușit. Recomand cu încredere Start Contabil pentru cei care vor să aleagă această profesie, și sigur nu vor regreta alegerea făcută.

08.2023

Ольга Кододеева

Я выбрала этот курс, потому что могу заниматься в любое время, так как уроки записываются. Спасибо Елене, которая является терпеливым учителем, откликается на нужду и всегда старается ответить и помочь. Я рекомендую этот бухгалтерский курс и школу Start Contabil.

08.2023

Мария Ковалская

Я хочу поблагодарить команду Start Contabil и особенно преподавателя Елену, которая вкладывает душу в то, что она делает. Я осталась очень довольной курсом и хочу сказать, что он стоит гораздо больше, чем цена указанная на сайте, говорю это потому, что пыталась учиться в другой школе в Кишиневе, но ушла после первой недели.Рекомендую START CONTABIL!!!

08.2023

Ellen Wolfin

Прошла курсы "Бухгалтерский учет, 1С 8.3 и Налоги" - всё понятно и доступно. Особая благодарность преподавателю - Елене за терпение и за знания. Рекомендую!

08.2023

Карина Малинловски

Прошла курс Бухгалтерский учет и 1С + Налоги который очень понравился, особенно преподователь Елена, которая мне очень помогла. Большое спасибо! Я даже не знаю, когда прошли эти 2 месяца курса! Я многому научилась, то что помогает понять своего бухгалтера, не задавая 100 вопросов, а если бухгалтера нет на месте, я могу делать операции, не боясь, что сделаю что-то не так. Могу сказать многое... короче, я с большой уверенностью рекомендую Start Contabil !

08.2023

YT Relaxing Sounds

Я очень рад што выбрал эти курсы. Информация очень доступна и легко усваивается, я узнал для себя много нового и теперь могу сам разобраться в бухгалтерии своей фирмы. Спасибо всей команде за поддержку и труд. Вы лучшие!!!

08.2023

Mihaela Turnea

Хочу сказать, что мне очень понравился этот курс а именно Бухгалтерский учет и 1С. Подруга которая закончила здесь курс, порекомендовала его мне. Я выбирала между многими школами, но то, что занятия записываются и их можно посмотреть - это здорово, так как у меня график работы 2/2 и я не могла посещать занятия каждый день. Могу с уверенностью сказать, что курс стоит гораздо больше, чем я за него заплатила. Желаю Вам успехов и буду рекомендовать Вас всем своим знакомым!

08.2023

Andre

Я выбрала курс в Start Contabil, потому что закончила курс в другой школе, но информации было слишком много, и когда я спрашивала, то не каждый раз получала ответ, поэтому осталось много пробелов. Здесь же преподаватель объясняет все очень понятно и четко, если бы я знала, что здесь такое качество, я бы сразу пошла к вам, не тратя гораздо больше денег на курс в другой школе! Спасибо преподавателю за терпение и старание! Удачи! РЕКОМЕНДУЮ!

08.2023

Valeria Prisac

Un curs concis, coerent și benefic. Toată informația relevantă este predată în cel mai simplu mod și pe înțelesul tuturor Mulțumesc pentru experiență, cunoștințe și încrederea oferită!

09.2023

Badicov Olga

Mulțumesc Start Contabil pentru cursul oferit .Explicit și pe întelesul tuturor !

09.2023

Irina Buraga

Un curs foarte foarte accesibil,bine lamurit si teoretic si practic,recomand cu incredere.Suucese

09.2023

Olesea Diaconu

Recomand cu mare incredere!!! Un material foarte accesibil cu accent pe partea practica a progr 1C. O profesoara extraordinara, cu experienta si binedispusa sa ofere raspuns la orice intrebare

09.2023

Nicolae Barbarosie

Mulțumesc mult echipei START CONTABIL pentru acest curs minunat, pentru munca depusă şi pentru experiența pe care ne-ați împărtășit-o.Recomand cu mare încredere!!!

09.2023

Vasile Paladi

Va multumesc frumos pentru aceste cursuri minunate si indeosebi d. Cristina o profesoara de nota 10😃 Mult succes pe viitor!!!

09.2023

Ala Pinzaru

Sunt recunoscătoare și mulțumim mult pentru cursul ce l-am studiat. Foooarte accesibil pentru cei începători. Echipa Start Contabil o echipa profesională, profesoara minunata. Recomand cu încredere să studiați contabilitatea anume aici la Start Contabil.

09.2023

Victoria Sîci

Mulțumesc fromos Start Contabil pentru acest curs de contabilitate, și Doamnei Cristina pentru munca și efortul depus. Recomand cu mare încredere !!!

09.2023

Андриана Кульчак

Невероятно рада, что записалась на курс Бухгалтерского учёта. 2 месяца пролетело незаметно, даже жаль что занятия закончились. Я благодарна за полученные знания, более углублённые. Особая благодарность Елене за доходчевые объяснения, подачу материала и за её поддержку. Была рада познакомиться с программой 1С, для меня это было ново и захватывающе.

09.2023

Nastea Chiseliova

Хочу выразить всей команде Start contabil огромную благодарность за успешное завершение обучения! Особую благодарность выражаю преподователю Елене, вы лучшая!!!Курс был очень доступен для понимания основ бухгалтерского учёта, изучение программы 1с. Спасибо огромное за ваше терпение и отзывчивость в получении ответов на вопросы в обучению. Курс интересный и доступный, система очень удобная для тех кто работает) Получила огромное удовольствие от обучения! Спасибо большое и до новых встреч!

09.2023

Alenushka Dimova

Я окончила ,курсы StarT Contabil....Очень счастлива .Курсы рекомендую от всей души.Коллектив доброжелательный,отзывчивый.Нам преподавала Елена (очень классный преподаватель.)прекрасный подход к ученикам.Все предельно понятно... После окончания курса вас не оставят без помощи по любому вопросу Вы можете обратиться ,Вам не откажут, а подскажут и направят.... Хочу выразить благодарность всему коллективу Start CONTABIL . Желаю Вам Всем Баланса Во всем.

09.2023

Liubovi Mamaevscaia

Прошла курс Бухгалтерский учет и 1С + Налоги который очень понравился, особенно преподователь Елена, которая мне очень помогла. Большое спасибо! Могу с уверенностью сказать, что курс стоит гораздо больше, чем я за него заплатила. Желаю Вам успехов и буду рекомендовать Вас всем своим знакомым! Хочу выразить благодарность всему коллективу Start CONTABIL .

09.2023

ZINYKA ECHIM

Sunt recunoscătoare și mulțumim mult pentru efortul depus de d-na Cristina la cursul ce l-am studiat. Foooarte accesibil atât pentru cei începători, cât și pentru cei care ne-am perfecționat! Echipa Start Contabil o echipa profesională, profesoara minunată care explica pe întelesul tuturor. Recomand cu încredere să studiați contabilitatea anume aici, la Start Contabil!!!🤗💐

09.2023

Лиза Лиза

Курс построен очень последовательно-сначала немного теории с разбором примеров и решением задач,затем эти же задачи уже практически,в 1С,от первички до оборотно-сальдовая ведомости. Плюс зарплата,немного кадры,налогообложение,отчёты. С моей точки зрения все предельно понятно. Рекомендую тем,кто хочет с одного участка бухгалтерии переходить на более высокий уровень либо ведёт бухгалтерию собственного бизнеса. Очень порадовала организация процесса обучения,прекрасный преподаватель Елена, всё и всегда было вовремя и без срывов. Сопровождение процесса обучения постоянно. Спасибо Start Contabil за профессионализм ,полученные знания и прекрасные эмоции.

09.2023

Кристина Кушнир

Только закончила Курс complet de Contabilitate (Teorie + 1C + Impozitare) Очень рада, что выбрала именно вас и не ошиблась!!! Классный преподователь Елена вела наш курс, всегда на позитиве, с примерами из своего опыта , очень четко и ясно, что не оставалось и вопросов! Очень довольна я , подкрепила свои знания! Желаю Успехов школе в дальнейшем и спасибо большое Елене за ее труд !!! 💐🤗❤️

10.2023

Наталья Белоусова

Спасибо Start Contabil! Хорошая команда, от курса получила то, что хотела. Елена - замечательный человек и преподаватель! Никого не оставляет без внимания, всегда на позитиве! Продолжайте свое дело, вы молодцы!

11.2023

Eugenia Pelin

Accesibil, explicit, ușor de asimilat, informație bine structurată, receptivitate, suport 24/24, predarea lecțiilor cu dăruire de sine și multă răbdare! Nu am dat greș, când am ales echipa Start Contabil.

11.2023

Ciubotaru Natalia

Profesioniști,amabili, exigenți! Dna Cristina o profesoara de nota 10. Am avut o experiență foarte plăcută și reușită. Vă mulțumesc Start Contabil!

11.2023

Irina Triboi

Un curs foarte util, foarte clar explicat totul pe intelesul tuturor. Multumesc Start Contabil.

11.2023

Tamara Samoil

Un curs super! Recomand!

11.2023

Silvia Rebeja

O experienta interesanta,agreabila in scopul acumularii cunostintelor si competentilor in domeniul contabilitatii...mersi mult

11.2023

Aliona Sava

Mulțumesc mult...un curs de nota 100 și îl recomand cu mare încredere și plăcere

11.2023

Natalia Majeru

Bună ziua, vreau sa ii mulțumesc mult echipei Start Contabil pentru tot. Am apelat la ei la cursurile de contabilitate și 1C, foarte utila informația, atât partea teoretică cât și cea practica. Un mulțumesc mare d-nei profesoare Cristina, cu o voce calda și familiara îți este mai mare dragul sa înveți. Succese mari în continuare și cât mai mulți beneficiari la cursuri, viitori contabili. O zi frumoasă

11.2023

Mama Moldova

Super cursuri o echipa de nota 10. Bravo voua !!!

11.2023

Oxana Baciu

Mulțumesc frumos! Sunteți foarte bravo!

11.2023

Nadejda Cojocari

Vă mulțumesc mult pentru curs,și succese în continuare cu mai mulți elevii!

11.2023

Iulia Buzila

Recomand. O echipa foarte tare. Mult Respect.

11.2023

Geta Ropot

Cursurile sunt de înaltă calitate, cunoștințe aprofundate în domeniul contabilității, sunt recunoscătoare pentru răbdarea, efortul și informația primită.

11.2023

Badia Irina

Un mare mulțumesc pentru acest curs, un curs bine structurat: teoria de baza plus practica la fiecare temă este un avantaj pentru a învăța și memora ideile de bază în contabilitate și pentru a le pune în practică și -n programa 1C. Bravo echipei Start Contabil!! Va mulțumesc pentru tot, pentru răbdare și pentru înțelegere și pentru receptivitate!!!

11.2023

Oxana Nicorici

Sunt foarte multumita.Mersi dna Cristina

11.2023

Liudmila Patîca

Sunt foarte bucuroasa, ca am ales anume aceasta Companie Start Contabil pentru studii in contabilitate. Sunt niste cursuri profunde, clare, insotite de material atit pe support de hirtie si video. Am primit o placere timp de doua luni alaturi de colegi si Dna Cristina la studierea materialului. As vrea da aduc in deosebi mult unite si recunostinta Dnei Cristina pentru effortlessly depus in aceste doua luni de studii. Ati avut rabdare si ne-ati ghidat correct pas cu pas. Mersi mult. Recon and tutu for cine doreste sa cunoasca contabilitatea nu ratati sansa si veniti la Start Contabil, la o echipa de profesionisti!

11.2023

Lidia Terzi

Un curs foarte bun și accesibil pentru oricine! Mulțumesc frumos pentru cunoștintele acumulate în domeniul contabilității. Recomand cu încredere!

11.2023

Vacarenco Nicoleta

Cursul a fost desfășurat on-line, ce a permis studierea din orice colț al lumii ! La fel e un mare plus înregistrarea video în caz de absență la lecție. Şi desigur, experiența practică a d-nei Dana e cel mai mare avantaj! Succese și realizări in continuare! Un curs ce merita de făcut !

11.2023

Karolina Mardari

Sunt profund recunoscatoare, echipei Start Contabil, pentrtu initierea mea in domeniul contabilitatii. Sunt foarte buni, cu o mare experienta, si chiar am reusit sa invat o multime de lucruri noi, eficiente si utile. V a multumesc mult, sunteti cei mai buni!!!

11.2023

Inga Ceban

Я искренне благодарна курсу, а особенно преподавателю Валентине за ее высочайший профессиональный уровень, внимание к каждому участнику конференции, неравнодушное отношение к качеству лекций. Спасибо за организацию обучающих материалов, то есть за теорию, которой было достаточно и это была полезная и конкретная информация по бухгалтерии, т.е все что нужно начинающему бухгалтеру. Спасибо за практику в программе 1С , все было очень доступно для понимания , и даже если что-то не получалось или были ошибки, то с преподавателем Валентиной можно было вернуться к тем ошибкам и вместе их понять и исправить. Еще раз спасибо огромное Валентине и курсуStartContabil !

11.2023

Анюта Кашу

Мне очень понравился данный курс рекомендую всем "Start Contabil". Плюсы первое весь материал и видео уроков можно сохранить и после пересмотреть и закрепить пройденный материал, второе это практика в программе 1С которую так же предоставляет компания и она так же остаётся у нас.Минусов токовых нет. Отдельное СПАСИБО хочу сказать преподавателю Валентине за её профессионализм, труд, старания и переживание за нас!!!

11.2023

Liuba Vircolici

Безусловно рада, что выбрала вас! Выражаю благодарность преподавателю Валентине, спасибо за ваш профессионализм и терпение! Start Contabil вы лучшие!!!

11.2023

Nadejda Meiko

Здравствуйте Я Людмила курсант учёбы по Бухгалтерии ..Благодарна от сердца Валентине за учёбу проведенную в группе где училась и Я ...Благодарна Администрации за такую возможность получить диплом Бухгалтера...Спасибо огромное от Души и Сердца всем... Девочки все кто хочет иметь профессию Бухгалтера советую вам только этот курс самый лучший в Молдове самый доступный к нашим знаниям...

11.2023

Раиса Мунжиу

Здравствуйте. Курс был интересный, хоть и сложный для меня, так как я немного из другой области образования. Но благодаря преподавателю Валентине, обучение было доступным, можно сказать на уровне первого класса. Валентина с ОГРОМНЫМ терпением относилась ко всем нам и старалась помочь всем и каждому если возникали проблемы. Очень радует, что все видео были записаны и отправлены нам, на долгую память. Спасибо за новые знания !

11.2023

Екатерина Довгань

Я довольна командой "Start Contabil" за отличную и очень удобную подачу информации, с примерами и возможностью пересмотра записанных лекций. Уверена - это очень поможет в практике. Особая благодарность преподавателю Валентине за терпение и отзывчивость в любых непонятных моментах, за внимательность к каждому ученику и быструю обратную связь. Желаю Вам здоровья, а так же успехов в преподавании и в дальнейшем пути!

11.2023

Домника Бузаджи

Хочется выразить слова благодарности преподавателю Валентине, человеку которая обладает редкими характерными чертами. Объясняет понятно, на доступном языке. Мне было интересно, с уверенностью могу порекомендовать.

11.2023